Over ons

Uw persoonlijke woningmakelaar en taxateur

Vos Woningmakelaardij is dé makelaar voor het kopen en verkopen van uw woning.

Wat ons uniek maakt

Persoonlijk aandacht; we hebben altijd persoonlijk, direct contact met u, zonder tussenpersonen. We nemen de tijd voor u en bepalen samen met u de verkoopstrategie.
Deskundig; we weten veel over de actuele huizenmarkt in onze omgeving en hebben veel ervaring met het verkopen van allerlei woningen in diverse prijsklassen.
Betrokken; we betrekken u bij het gehele verkoopproces en houden u goed op de hoogte.

Dus kortom wij helpen u zoals we het zelf fijn zouden vinden.

Graag maken we een vrijblijvend afspraak om uw wensen te bespreken en de waarde van uw woning te bepalen!

Arjen Vos

Arjen Vos

NVM Register Makelaar & Taxateur

Arjen is gecertificeerd Register Makelaar-Taxateur, de tijd nemen voor u als klant en persoonlijk betrokken zijn is wat hij belangrijk vindt! Arjen werkt inmiddels al heel wat jaren in de makelaardij en heeft de nodig ervaring en kennis om u van een deskundig advies te kunnen voorzien.

Rachel Vos-Oskamp

Rachel Vos-Oskamp

Medewerker Marketing en Communicatie

Rachel zorgt ervoor dat administratieve- en secretariële zaken goed zijn geregeld. Met de nodige creativiteit draagt zij zorg voor de marketing, zodat onder andere uw woning optimaal gepresenteerd wordt op verschillende media en in de brochure.  

Marleen van Rijn-Noorland

Marleen van Rijn-Noorland

Medewerker Binnendienst

Marleen heeft een tal van taken binnen ons kantoor, zoals het inplannen en voorbereiden van afspraken, telefoon opnemen, koopovereenkomst opstellen, het bijhouden van het zoekersbestand en nog veel meer. Zo zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Uw persoonlijke
woningmakelaar en taxateur

Bent u op zoek naar een makelaar? Vos Woningmakelaardij is dé makelaar voor het kopen en verkopen van uw woning. Neem nu contact op voor al uw woonvragen!

Kom in contact met ons
Onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Lees alle ervaringen

Enorm tevreden over Arjen. Hij heeft ons goed geholpen bij de verkoop van onze woning. In het beginstadium kwam hij vrijblijvend langs voor de waardebepaling. We hadden direct een goed gevoel, kwam goed voorbereid over. Kortom: Top!

Dhr. Van de Breevaart

Eerlijke oprechte makelaar die zijn afspraken nakomt, je gelijk overal van op de hoogte brengt en die je altijd kan contacten ook buiten kantooruren. Mijn huis was binnen een week verkocht voor boven de vraagprijs!

Dhr. Arjan Broere