Makelaar Sliedrecht

Je bent trotse eigenaar van een koopwoning in Sliedrecht! Je overweegt jouw woning te verkopen en je bent op zoek naar een makelaar met kennis en ervaring. Je wilt tenslotte dat je woning in Sliedrecht goed verkocht wordt. Vos Woningmakelaardij verzorgt en begeleidt het hele verkooptraject. Daarbij houden wij steeds het doel voor ogen: uw woning wordt verkocht voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. We kennen de markt, schakelen snel en leveren uitstekende service. Daarnaast heeft Arjen Vos alle kennis en kunde, als verkoopmakelaar in Sliedrecht, in huis om jouw woning te verkopen!

Makelaar Sliedrecht, jouw woning verkopen

Je overweegt jouw woning in Sliedrecht te verkopen en je bent op zoek naar een makelaar met kennis en ervaring. Vos Woningmakelaardij verzorgt en begeleidt het hele verkooptraject. Daarbij houden wij steeds het doel voor ogen: uw woning wordt verkocht voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. We kennen de markt, schakelen snel en leveren uitstekende service. Precies zoals wij het zelf prettig zouden vinden. Een afspraak is altijd vrijblijvend. Zoekt u een vakman die niet alleen uw huis te koop zet, maar ook goed verkoopt? We komen graag langs voor een passend verkoopadvies!

Makelaar Sliedrecht, taxatie van jouw woning

Taxeren is, naast verkoop- en aankoop, één van onze specialiteiten. Wij vinden het belangrijk dat het taxatierapport snel en goed geleverd wordt. 

Waar kunt u het taxatierapport onder meer voor gebruiken?

  • verkrijgen van een hypotheek/financiering 
  • verkrijgen inzicht waarde van onroerend goed bij verkoop
  • verkrijgen inzicht waarde van onroerend goed bij aankoop

Taxaties worden bij ons uitgevoerd door Arjen Vos, hij is gecertificeerd taxateur. U ontvangt een, door het NWWI, gevalideerd taxatierapport.

Dit houdt in dat de taxatierapporten die worden opgesteld worden geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers. 

Makelaar Sliedrecht, een woning aankopen

Vanwege ons kantoor in Sliedrecht kennen wij de woningmarkt in Sliedrecht op ons duimpje! Het kopen van een nieuwe woning is er niet eenvoudiger op geworden. Veel vraag, weinig aanbod. Als aankoopmakelaar in Sliedrecht helpen wij u graag persoonlijk en professioneel bij de onderhandelingen en brengen wij voor u een goed onderbouwd bod uit, zo maakt u meer kans op de woning.

Wanneer betaal je een eerlijke prijs voor een nieuwe woning? Hoe is de bouwkundige staat van het object? Zijn er juridische kwesties, zoals een appartementsrecht of erfpacht? Kies voor een betrokken (aankoop)makelaar in Sliedrecht. Van bezichtiging tot juridisch advies: voor ons is niets teveel! Een nieuwe woning aankopen in Sliedrecht? Maak een afspraak met Vos Woningmakelaardij om kennis te maken en uw woonwensen te bespreken!

Gratis check woningwaarde

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. We zullen u tijdens de waardebepaling ook meteen informeren over onze actieve werkwijze.