Makelaar Nieuw-Lekkerland

Je bent trotse eigenaar van een koopwoning in Nieuw-Lekkerland! Je overweegt jouw woning te verkopen en je bent op zoek naar een makelaar met kennis en ervaring. Je wilt tenslotte dat je woning in Nieuw-Lekkerland goed verkocht wordt.Vos Woningmakelaardij verzorgt en begeleidt het hele verkooptraject. Daarbij houden wij steeds het doel voor ogen: uw woning wordt verkocht voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. We kennen de markt, schakelen snel en leveren uitstekende service. Daarnaast heeft Arjen Vos alle kennis en kunde, als verkoopmakelaar in Nieuw-Lekkerland, in huis om jouw woning te verkopen!

Woning verkopen

Je overweegt jouw woning te verkopen en je bent op zoek naar een makelaar met kennis en ervaring. Vos Woningmakelaardij verzorgt en begeleidt het hele verkooptraject. Daarbij houden wij steeds het doel voor ogen: uw woning wordt verkocht voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. We kennen de markt, schakelen snel en leveren uitstekende service. Precies zoals wij het zelf prettig zouden vinden. Een afspraak is altijd vrijblijvend. Zoekt u een vakman die niet alleen uw huis te koop zet, maar ook goed verkoopt? We komen graag langs voor een passend verkoopadvies!

Taxaties van woningen

Taxeren is, naast verkoop- en aankoop, één van onze specialiteiten. Wij vinden het belangrijk dat het taxatierapport snel en goed geleverd wordt. 

Waar kunt u het taxatierapport onder meer voor gebruiken?

  • verkrijgen van een hypotheek/financiering 
  • verkrijgen inzicht waarde van onroerend goed bij verkoop
  • verkrijgen inzicht waarde van onroerend goed bij aankoop

Taxaties worden bij ons uitgevoerd door Arjen Vos, hij is gecertificeerd taxateur. U ontvangt een, door het NWWI, gevalideerd taxatierapport.

Dit houdt in dat de taxatierapporten die worden opgesteld worden geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers. 

Aankoop van woningen

Bij een huis kopen komt veel kijken. Vos Woningmakelaardij heeft veel ervaring en kennis van de lokale woningmarkt. Wij weten waar we op moeten letten tijdens een bezichtiging en kunnen een goede schatting maken van de waarde van de woning. Hoe is de bouwkundige staat van het object? Zijn er juridische kwesties, zoals een appartementsrecht of erfpacht? Als aankoopmakelaar helpen wij u graag persoonlijk en professioneel bij de onderhandelingen en brengen wij voor u een goed onderbouwd bod uit, zo maakt u meer kans op de woning. Graag maken we een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en uw woonwensen te bespreken.

Gratis check woningwaarde

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling van uw woning. We zullen u tijdens de waardebepaling ook meteen informeren over onze actieve werkwijze.